Finna FourFour aka Toet van Cattery of Mistery Angel

Toet is geboren op 04-04-2017  bij Catherine Windels van Maine Coon cattery of Mistery Angel.

Haar oorspronkelijke stamboomnaam is Finna FourFour, FourFour refereert  aan haar geboortedatum.

En Toet aan haar heerlijke toet.

Na iets meer dan een maand bij haar huidige  en voor altijd adoptieouders  ontpopt Toet zich meer en meer als een heerlijke eigenwijze , lieve en mooie dame.... met een megastaart  en af en toe een arrogante-, katten eigen,  blik .

Ze past erg goed in onze poezenbende en gaat geheel haar eigen gangetje en is voor niets en niemand  bang.

De kleine meid wordt een grote meid, bijna 5 maandjes nu. Ze wordt alleen maar mooier en pienterder. Toet heeft natuurlijk ook haar streken want tenslotte rooien en valen zijn eigenwijze donderstralen.

Toet groeit goed. Deze meid eet dus alles bij voorkeur zoet, dat laten we dus niet toe ...maar het dametje is snel en in een oogwenk heeft ze de slagroom (e.d) van mijn koffie  al op voordat je 1 kunt zeggen. Oppassen geblazen dus, want ook heeft ze voorkeur voor chocolade. En dat mag ze helemaal niet, LEVENGEVAARLIJK voor katten en honden. 

Haar vacht en megastaart worden supermooi, ben héél benieuwd hoe zij verder gaat uitgroeien. Vooralsnog luistert ze ontzettend goed naar haar naam, eigenlijk nog nooit meegemaakt dat een kat zo snel reageert op een naam. Een super slimme poes, uiteraard ook weer met aparte streken. Maar ook zo ontzettend aanhankelijk en lief. Kortom ben ontzettend blij met haar.


                                                                         Update 2 november 2018