" Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this." - Anonymous                
Cattery Baninka -
 
 
 


 

16-09-2019

Tot mijn grote verdriet is geheel onverwacht mijn mooie, lieve, geduldige, super mama Toet overleden. Bij wat een routine onderzoek zou moeten zijn werden er twee niet verwijderbare tumoren in haar darmen gevonden. Zij is rustig ingeslapen. Ik zal je missen, gelukkig heb je voor altijd een plaatsje in mijn hart.

Finna FourFour aka Toet van Cattery of Mistery Angel

Toet is geboren op 04-04-2017  bij Catherine Windels van Maine Coon cattery of Mistery Angel.

 

Haar oorspronkelijke stamboomnaam is Finna FourFour, FourFour refereert  aan haar geboortedatum.

En Toet aan haar heerlijke toet.

Na iets meer dan een maand bij haar huidige  en voor altijd adoptieouders  ontpopt Toet zich meer en meer als een heerlijke eigenwijze , lieve en mooie dame.... met een megastaart  en af en toe een arrogante-, katten eigen,  blik .

Ze past erg goed in onze poezenbende en gaat geheel haar eigen gangetje en is voor niets en niemand  bang.

De kleine meid wordt een grote meid, bijna 5 maandjes nu. Ze wordt alleen maar mooier en pienterder. Toet heeft natuurlijk ook haar streken want tenslotte rooien en valen zijn eigenwijze donderstralen.

Toet groeit goed. Deze meid eet dus alles bij voorkeur zoet, dat laten we dus niet toe ...maar het dametje is snel en in een oogwenk heeft ze de slagroom (e.d) van mijn koffie  al op voordat je 1 kunt zeggen. Oppassen geblazen dus, want ook heeft ze voorkeur voor chocolade. En dat mag ze helemaal niet, LEVENGEVAARLIJK voor katten en honden. 

Haar vacht en megastaart worden supermooi, ben héél benieuwd hoe zij verder gaat uitgroeien. Vooralsnog luistert ze ontzettend goed naar haar naam, eigenlijk nog nooit meegemaakt dat een kat zo snel reageert op een naam. Een super slimme poes, uiteraard ook weer met aparte streken. Maar ook zo ontzettend aanhankelijk en lief. Kortom ben ontzettend blij met haar.


                               Update 11 februari 2019

Inmiddels zijn we al heel wat maanden verder en heeft Toet 2 nestjes gekregen, te snel achter elkaar. Voorlopig geen nestje meer voor Toet. 

Ze is een goede moeder en geeft heel veel aandacht, verzorging en liefde aan haar kleine ukken. 

Bij het allereerste nest ging ze slepen met haar grut, gelukkig voor ons was na een kleine week dit gedrag over. Zij heeft samen met Zappa mooie kittens gemaakt.  Créme tabbies, rood met wit, black tabby met wit, Blue met silver en natuurlijk witte kittens waarvan er 3 odd eyed waren.

Nu mag over een tijdje Frodo vader worden van hopelijk weer zulke prachtige kittens, hele witte odd eyed kittens sluit ik uit...al staat de deur op een kiertje..want je weet nooit....

                                  

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info