" Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this." - Anonymous                
Cattery Baninka -
 
 
 

Perfect Percy, 11 juni 2018


van cattery Ginsea , uit Almere Buiten, komt vanaf 2 december '18  onze cattery versterken en wordt onze nieuwe dekkater.


Update 10 februari.

Perfect Percy, Tonko en nu zijn "echte" naam: Frodo.
Frodo een heerlijk, speels en zeer ondeugend mannetje. Hij zit het liefst bij je, tegen je aan met één pootje op je benen. Het nadeel is wel dat als je even weg gaat Frodo het plekje inpikt....opgestaan is plaats vergaan. 
Hij is de enige van al onze Coons die het eten van je bord steelt. Het is wel lachen als hij er met een halve rookworst vandoor gaat, maar het is wel een gewoonte die op den duur niet leuk meer is .. dus conclusie wij moeten dat gedrag afleren. Lukt al aardig want hij weet nu dat het niet mag, proberen kan altijd vindt Frodo. Net zoals bij kinderen herhalen, herhalen en herhalen dat het niet mag! Dat gaat wel lukken, hopen wij  :-)

Update 25 mei '19
Ons eerst zo kleine katertje is uitgegroeid tot formaat gigantisch. Hij is nu 11 maanden en hij groeit nog door tot 3/4 jaar. 
Wat moet dat worden?
Zijn heerlijke karakter is ook gegroeid, super lief ,kroelig en echt een hondje. De Maine Coon is de hond onder de katten wordt wel gezegd en dat past zeer zeker bij onze kater.

Inmiddels is Frodo 4 keer vader geworden. Hij geeft zijn ondeugende en vrolijke karakter goed door evenals zijn wit/blauwe vacht aan de kittens van Tinkerbell. Hij is twee keer vader geworden van de kittens van Toet (Finna FourFour), dat werden toverbalnestjes.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info