Cattery Baninka

Onze kleintjes, ukkies of gewoon kittens.Met 13/14 weken verlaten de goed gesocialiseerde kittens hun ouderlijk huis   De ukkies worden 2 keer geënt, worden gechipt, ontvlooid  (preventief) en een aantal keer ontwormd. Zij krijgen een Europees paspoort, stamboom en een behoorlijk gevuld reiskoffertje mee. 


Ook brengen wij de kittens altijd naar hun nieuwe adoptieouders.

Van de blikopeners  verwachten wij een katvriendelijke omgeving, dat wil zeggen  een goed beschermde en veilige tuin of een afgeschermd balkon. 

Vanzelfsprekend heel veel liefde ,  aandacht  en het meest ideale scenario is voor ons  1 of meerdere   speelvriendjes en/of  vriendinnetjes...….èèn is maar alleen.  


Maar het is voor ons geen beletsel als men  maar 1 kitten wil kopen het is geen wet van Meden en Perzen. Ook in zijn /haar eentje kan een kat zich voldoende  vermaken. Onder andere met de aanwezige mensen, kinderen, honden en speeltjes. Een aluminiumbal is een perfect speeltje. Toet heeft leren apporteren door die zelfgemaakte bal.


Ook krijgen zij een maand gratis een kitten verzekering van Petplan, geheel vrijblijvend, mee. Uiteraard kan deze na een maand worden verlengd, maar loopt ook vanzelf af na de proefmaand.


Wij verkopen in principe alleen aan liefhebbers, een enkele keer ook aan een goed bekend staande of bevriende fokker.

Ook verkopen wij onze kittens met een contract, in te zien bij ons thuis of per mail.

Onze prijs is €750,- voor een dekkater of fokpoes rekenen wij meer.


Op de site van LICG is van alles te lezen over de aanschaf van een kitten en op de site van Maine Coon  kun je alles  lezen over de Maine Coon o.a de verzorging en hun geweldige karakter. 

Wij vragen  een aanbetaling van €100,- .


Onze mooie eigenzinnige Katinka, 14 jaar hebben we van haar kunnen genieten. 

Katinka
E-mailen
Bellen
Map
Info