" Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this." - Anonymous                
Cattery Baninka -
 
 
 

Tinkerbell Katinka

 26 maart 2018

Ouders zijn : Miss Lulu Baninka en Zappa Zazu of Mistery Angel .
Mooie, lieve en zeer karaktervolle Tinkerbell.. Mijn man heeft haar mede opgevoed samen met mama Lulu, pappa Zappa  en haar vele ooms en tantes. Zij groeide op zonder mij, ik lag twee weken in het ziekenhuis door een longaanval en naderhand meer dan 6 weken gerevalideerd in een revalidatiecentrum. In die tijd heeft zij zich enorm gehecht aan mijn man, voor Tinka is hij een tweede moeder. In eerste instantie moest zij enorm aan mij wennen maar na een tijdje heeft zij mij geaccepteerd  en heeft ze ook mij tot haar kringetje toegelaten.  Ik houd van dat eigenzinnige van een kat en wat ik al eerder aanhaalde... je kan over elke kat een boek schrijven.

Tinkerbell heeft een zeer mooie kleur vacht diep blue tabby met een scherpe mackerel tekening, bijna niet te fotograferen. 

Inmiddels, 11 november '18, is Tinkerbell bijna 8 maanden. En blijkt zij een fijne aanvulling op ons kattenbestand.  Zij is een zeer goede mix van Miss Lulu en Zappa Zazu. Miss Lulu is dé matriarch en Zappa een grote lieve beer maar hij laat niet over zich heen lopen. 

Tinkerbell blijkt een zeer goede moeder te zijn, ze houdt haar kittens dicht bij elkaar en iedereen krijgt haar/zijn deel van haar melk. Inmiddels zijn de kittens van 28 maart wat zelfstandiger aan het worden, Tinkerbell kijkt dit proces met lede ogen toe.

Tinkerbell hier is zij 10 maanden plus. Foto's gemaakt op 10 februari 2019.

 A cat every day, keeps the lonelyless away

Sir Walter Scott

 
E-mailen
Bellen
Map
Info